Dier Medisch Centrum Kennemerland | Dierenarts Velserbroek

slideshow3

Dier Medisch Centrum Kennemerland is niet alleen een eerste lijn kliniek maar ook een doorverwijscentrum voor 2e lijn patiënten.

U kunt naar ons doorverwijzen voor:

-          Echografisch onderzoek. Wij beschikken over een echoapparaat dat goed geschikt is voor drachtigheidsdiagnostiek en andere abdominaal onderzoek bij katten en honden tot 25 kg. Uw patiënt kan snel worden geholpen en zo is het voor u dezelfde dag nog bekend of er sprake is van bijvoorbeeld een pyometra, een blaassteen en of de achtergebleven pup nog leeft. De eigenaar kan bij het onderzoek aanwezig blijven en u wordt direct na afloop gebeld, gefaxt of u ontvangt een e-mail met de bevindingen. De patiënt wordt voor de verdere behandeling uiteraard terugverwezen naar uw praktijk.

-          Bloeddrukmeting. Wij beschikken over een de PetMap bloeddrukmeter die snel en nauwkeurig de bloeddruk kan meten.U krijgt de uitslag van de bovendruk, de onderdruk en de gemiddelde druk en de hartfrequentie. Uw patiënt kan meestal dezelfde dag nog worden geholpen en zo is het voor u snel  duidelijk of de kat met een bijvoorbeeld een bloeding in de voorste oogkamer ook daadwerkelijk aan hypertensie lijdt.

-          Oogheelkundig specialiste Cristiane Görig. Zij komt iedere 4-56 weken bij ons op de kliniek voor oogheelkundige consulten en chirurgische ingrepen. Via onze kliniek ontvangt u van haar een volledig verslag van de resultaten van het onderzoek, de behandeling en de prognose. Wij houden u graag op de hoogte van de eerstvolgende datum van het bezoek van Christiane Görig. Mailt u ons eenmaal het verzoek en wij zullen u iedere keer op de hoogte stellen van de volgende datum.

-          Chirurgie. Dankzij ons team van meerdere dierenartsen is het mogelijk dat Floor Stembert  zich heeft toegelegd op de chirurgie van zowel weke delen als orthopedie. Uw patient kan bijvoorbeeld terecht voor een pootamputatie, enucleatio bulbi, VKB, melklijstresectie en een totale ablatio.  Laparoscopisch kunnen wij teven steriliseren, cryptorche reuen castreren en een gastropexie uitvoeren. Wij houden u graag op de hoogte van de eerstvolgende datum van het bezoek van de orthopeed. Mailt u ons eenmaal het verzoek en wij zullen u iedere keer op de hoogte stellen van de volgende datum.

Orthopedie door Erik Wouters (dierenarts specialist) en Marcel Reijers.  Zij komen iedere maand bij onze kliniek in Velserbroek voor orthopedische ingrepen en consulten. Wij houden u graag op de hoogte van de eerstvolgende datum van het bezoek van de orthopeed. Mailt u ons eenmaal het verzoek en wij zullen u iedere keer op de hoogte stellen van de volgende datum.

Uiteraard beschikken wij ook over uitstekende mogelijkheden met betrekking tot röntgenfoto’s en bloedonderzoek.

NB Wij hebben het beleid binnen onze kliniek dat elke patiënt die doorverwezen is door een andere dierenarts geen patiënt mag worden bij Dier Medisch Centrum Kennemerland. De doorverwezen patiënt wordt met een speciale attentienoot in ons pat. administratiesysteem ingevoerd zodat er geen misverstanden hierover kunnen ontstaan.

DMC Velserbroek (route)
Zadelmakerstraat 98
1991 JE Velserbroek
T: 023 538 44 44
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
ma - vr   08.00 uur t/m 20.00 uur
za 09.00 uur t/m 17.00 uur
behandeling op afspraak


DMC Beverwijk (route)
Büllerlaan 8
1945 SR Beverwijk
T: 0251 254 254
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
ma  - vr   08.00 uur t/m 20.00 uur
behandeling op afspraak


DMC IJmond (route)
Cederstraat 54
1971 KD IJmuiden
T: 0255 511 236
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
ma  - vr   08.00 uur t/m 20.00 uur
behandeling op afspraak